22 Ocak 2011 Cumartesi

Kösnül (erotik, şehvanî) duygularla ortaya karışık konu oluşturan senaristlerin halka ninni söylediği film ve dizilere imza atan Cem Davran çalışıyor!

Kösnül duygu mimarlarından Cem Davran, öyle bir çizdi ki üstünü İlknur Soydaş'ın, İlknur, bir daha belini doğrultamadı.


***


"12 Eylül mimarları öyle bir çizdiler ki üstünü sol aydınların, sanatçıların, düşünce insanlarının, toplum bir daha belini doğrultamadı." (Cem Davran)


***


Kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için, kösnül (erotik, şehvanî) konuların da pazarlanması gerekir! Kapitalizmin ve onun en geniş, en ileri, en yüksek aşaması emperyalizmin hüküm sürdüğü ülkelere yolculuk yapanların çok net bir biçimde görebileceği gibi, bu tür ülkelerde, neredeyse her sokakta bir "erotik shop" vardır.

Cinselliği, insan gibi, insana özgü ciddiyette yaşayamayan kapitalistler, kendilerinin "haklı" olduklarını halka dayatmak, duyumsatmak, telkin etmek için, tinsel bütünlüğü değil, tensel ilişkiyi pazarlamak zorundadırlar!

Cinsellik duygusunun, meta estetiği oluşturan çok önemli etmenlerden biri olduğunu keşfeden kapitalizm cilacısı düzen sanatçıları(?!), çevirdikleri filmlerde, sahneledikleri oyunlarda, bu kösnül duyguyu sürekli olarak kaşıyarak, emekçilerin dünyasında hüküm süren alınteri egemenliğine yapay parfüm kokusu tadı şırınga edip, kendi iğrenç yaşama biçimlerini onlara dayatarak, onların duygu dünyalarına tecavüz ederler!!

Halktan yana, tüyü bitmemiş yetimden yana olan ve "12 Eylül mimarlarının sol aydınları tırpanlamasından rahatsızlık duyan" kişiler, emekçilerin alınterine musallat olan sanat yapıtlarında(?!) asla görev almazlar!!!

Cem Davran'ın, halktan, tüyü bitmemiş yetimden yana değil, kapitalizmi ilelebet muhafaza ve müdafa eden mantıktan yana hareket ettiğinin kanıtı olan aşağıdaki haberi(?!), ibretle okuyunuz!!!... (HB)


***


Cem Davran "Avrupalı" filminde "Karabiber" İlknur Soydaş'la yatta böyle sevişti. Ekim ayında vizyona girecek olan "Avrupalı" filminin çekimleri Brüksel'de tüm hızıyla sürüyor. İrfan Tözüm'ün yönettiği ve Muhteşem Filmin yapımcılığını üstlendiği filmin başrol oyuncularından Cem Davran ile İlknur Soydaş, önceki gün bir cafe'de cappucino içip tanıştıktan sonra rol gereği yatta sevişti.

"Avrupalı" filminde, Cem Davran ve İlknur Soydaş'la birlikte Yasemin Kozanoğlu, Sema Öztürk, Aydemir Akbaş, Murat Soydan, Aykut Öğüt, Eva Maya, Esra Banguoğlu, Hakan Gerçek, Ceyhun Yılmaz, Cengiz Tünay, Somer Karvan, Serkan Genç ve Kuzey Vargın da rol alıyor.

(Kaynak: hadigel.net)