12 Ocak 2011 Çarşamba

Adana Devlet Tiyatrosu web sitesine Sabancı damgası vurulmuş!

(Kaynak: Adana Devlet Tiyatrosu web sitesi anasayfası)


Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, anlaşılması zor ve çok garip bir kurum!

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, bir yandan tiyatro dergilerine reklâm adı altında avuç dolusu para (avanta, diş kirası, sadaka, sus payı) verirken, diğer yandan Adana Devlet Tiyatrosu web sitesi anasayfasına "SABANCI"dan ve İstanbul Devlet Tiyatrosu reklâm kulelerine ticarî kuruluşlardan reklâm alıyor!!

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, madem ki Adana Devlet Tiyatrosu'nun Internet sitesine, İstanbul Devlet Tiyatrosu reklâm kulelerine reklâm almak zorunda kalacak kadar çaresiz ve parasız durumda, o hâlde, nasıl oluyor da, başta LİNÇÇİ yayın Tiyatro... Tiyatro... Dergisi olmak üzere, tiyatro dergilerine reklâm adı altında avuç dolusu para (avanta, diş kirası, sadaka, sus payı) veriyor?!!!

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, bizim bilmediğimiz başka bir mantıkla mı yönetiliyor?!!!...