1 Aralık 2010 Çarşamba

"Shakespeare'siz Herifler" aşireti içerisinde kendilerine deniz manzaralı bir tiyatro kabesi kuranlar, LİNÇ KAMPANYASI karşılığında çanak yalıyorlar!

Gerçekçi tiyatro yazarı Coşkun Büktel'le sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imha etmek için göğüs göğüse mücadele verip LİNÇ KAMPANYASI düzenleyenlerden "Boğaziçi Üniversitesi Gölgesinde Yetişenler", "BOĞAZİÇİ GÖSTERİ SANATLARI ORG. EĞT. VE YAY. HİZ. TİC. LTD, ŞTİ." adıyla bir şirket kurup Kültür Bakanlığı çanağ yalamaya başladı!

(Bakınız: Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı)


***


Not: LİNÇÇİ ve Kültür Bakanlığı çanağı yalayanlar tarafından sürekli olarak tacize uğrayıp, noter onaylı ihtarname alan, savcılığa çağrılan, mahkemeye verilen sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, Kültür Bakanlığı çanağı yalayanlardan her kim ki, mevzuata aykırı bir iş yaparsa, benim, halkımın, tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergileri midesine indirirse, hem o kişi, kuruluş, kuruma ve hem de mevzuata uygun davranmayan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'a yönelik olarak dava açacağım... HİLMİ BULUNMAZ