2 Kasım 2010 Salı

Türkiye tiyatro kamuoyuna, OYUN okurlarına önemli bir duyuru!

Hilmi Bulunmaz
2 Kasım 2010


Sanal âlemdeki Internet LİNÇÇİLERİ, düzenledikleri LİNÇ KAMPANYASI ile yetinmeyerek, her türlü hukuk dışı davranışlarını, hukuksal davranışmış gibi gösterip, hukuk alanını da, kendi LİNÇÇİ mantıklarına uygun hâle getirmek için, yoğun bir çaba harcıyorlar. Bu nedenle, yayınımızda, zaman zaman büyük aksamalar oluyor. Yayınımızı aksatan bu durumu tiyatro kamuoyuna duyurur, okurlarımızdan özür dileriz!

Uzun zamandır tarafıma ve Coşkun Büktel'e karşı INTERNET ÜZERİNDEN sürdürülen haksız ve yasadışı 1100 kişilik saldırıya LİNÇ KAMPANYASI adını verdik. Ancak, verdiğimiz bu ad, savcıları, yargıçları, mahkemeleri yanıltmak amacıyla, savcılara, yargıçlara, mahkemelere çarpıtılarak sunulmaktadır.

Söz konusu LİNÇ KAMPANYASI, Internet ve LİNÇÇİ dergiler üzerinden yürütülmüş sanal bir LİNÇ KAMPANYASI'dır; zaman zaman gerçek hayata yansıma tehlikesi arz etse de, şimdilik kaydıyla sanal olarak kalmıştır. Bu kampanyanın sanal âlemde, Internet ortamında kalması, bir yerde, LİNÇÇİ kişilerin, beni mahkemeye vermeleriyle sağlanmıştır. Çünkü, sanal âlemin dışına çıkıp, fiziksel LİNÇ etme tehlikesi, mahkeme kayıtlarına geçmesi nedeniyle, iyice azalmıştır. Bu durum karşısında sevinecek miyiz, üzelecek miyiz bir türlü karar veremiyoruz!

Bu haksız ve yasadışı saldırıya karşı "kendimi korumak için" çeşitli kişiler hakkında kullandığım LİNÇÇİ sıfatı, bu sanal LİNÇ KAMPANYASI kavramını imlemektedir ve başka hiçbir amaç, hiçbir anlam, hiçbir kasıt taşımamaktadır.

Kamuoyuna duyurur, saygılarımı sunarım.