3 Kasım 2010 Çarşamba

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'a noter onaylı İHTARNAME gönderip, Bulunmaz'ı mahkemeye veren Nihat Haluk Bilginer'in oynadığı EZEL'de komik hatalar!

Türkiye halkının zekâ düzeyini, âdeta aşağı çekmek için çekilen Ezel adlı televizyon dizisi, özellikle Nihat Haluk Bilginer'in tamamıyla tekdüze ve yaratıcılıktan çok uzak oyunculuğuyla, kitlelerin mışıl mışıl uyuması için gerekli olan enerjisizliğiyle gündemdeki yerini korumayı sürdürüyor!

Sade suya tirit konuların senaryoya serpiştirildiği Ezel dizisindeki oyunculuklar, son derecede düzeysiz ve son derecede anlamsız bir seyir hâlinde olduğundan, bu diziyi izleyenler, yaşadıklarını bile duyumsamakta zorlanıyorlar!!

Ezel dizisini hazırlayanlar, bu dizinin sayesinde, halkın zekâ düzeyinin en dibe vuracağını varsaymış olmalılar ki, milliyet.com.tr sitesinden alıp aşağıya aktardığımız haberde de rahatça görebileceğiniz gibi, daha kostümlerine bile sahip çıkamayan oyunculara yaslanmayı yadırgamıyorlar ve izleyicilerin de, bu acemiliği yadırgamayacağını sanıyorlar!!! (HB)


***


Ezel'de ilginç hata


Ezel'in bu haftaki bölümünde izleyiciler ilginç bir hatayla karşılaştı. Arabaya binerken krem rengi giyen Mert'in siyah montla inmesi dikkatleri çekti.


ATV'nin yayınlanan Ezel'de geçen gün izleyicileri şaşırtan bir olay yaşandı. Ezel'in kardeşi 'Mert'i canlandıran Kemal Uçar'ın arabaya binerken üzerinde olan krem rengi pardesünün indiğinde siyaha dönüşmüş olması dikkatli izleyicilerden kaçmadı.

(Kaynak: Milliyet)