27 Kasım 2010 Cumartesi

12 Mart Faşizmi Kültür Bakanı Halman'a "Emek Ödülü", AKP'li Kültür Bakanı Günay'a "15. Yıl Festival Onur Ödülü" veren TAKSAV, Evren'e de ödül vermeli!

"Günay'a '15. Yıl Festival Onur Ödülü' Verildi"

(Kaynak: sondakika.com)


***


AKP'li Kültür Bakanı Ertuğrul Günay diyor ki:

"Sanıyorum bu ödülü hak ettim''


Kültür Bakanı Ertuğrul Günay'ı değerlendirelim:

12 Mart Faşizmi Kültür Bakanı Talât Sait Halman, "Emek Ödülü"nü hak ettikten sonra, sen, "bu ödülü" ananın ak sütü gibi hak ettin!


***


13. Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali'nde 12 Mart Faşizmi Kültür Bakanı Talât Sait Halman'a "Emek Ödülü" veren Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf (TAKSAV), bu kez, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) milletvekili olarak meclise girip Kültür Bakanı olan Ertuğrul Günay'a "15. Yıl Festival Onur Ödülü" verdi!

TAKSAV, Talât Sait Halman'a "Emek Ödülü" vererek, hangi safta yer tuttuğunu dosta-düşmana göstermişti. Şimdi, Ertuğrul Günay'a "15. Yıl Festival Onur Ödülü" vererek, tuttuğu safı netleştiren TAKSAV, bir "cesur" adım daha atıp, bu kez 12 Eylül Faşizmi Generali Kenan Evren'e "Emek Ödülü" vermeli!!

Bizden önermesi...

Sanırız, TAKSAV, bunca "cesur" adımlar attıktan sonra, bizim hatırımızı kırmayıp Kenan Evren'e "Emek Ödülü" verir!!!

Ha gayret TAKSAV!!!... (HB)


***


Çok önemli bir not: Yukarıdaki yazıda, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın adını, "üçüncü bölüm birinci paragraf"ta (adını bir türlü aklımdan çıkaramadığım) LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından "Ertuğrul Timur" olarak yazdığımı, bana bir e-posta atarak duyuran LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Mustafa Demirkanlı'ya teşekkür ederim. Yaklaşık olarak iki haftadır hasta olmam nedeniyle kullandığım ilaçların dalgınlık yapıp yoğunlaşmamı engellemesi sonucu yaptığım bu vahim yanlışlığı, okurlarımı eşek yerine koymamak için, anında düzeltir, okurlarımdan son derecede özür dilerim. (HB)


***


Ayrıca bakınız: 12 MART FAŞİZMİ KÜLTÜR BAKANI TALÂT HALMAN'A "EMEK ÖDÜLÜ" VEREN TAKSAV'IN FESTİVALİNE KATILMIYORUZ!

12 Mart Faşizmi Kültür Bakanı Talât Sait Halman'a "Emek Ödülü" veren Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali'ne, Zaman Gazetesi'nden tanıtım kıyağı!!!!!