3 Ekim 2010 Pazar

LİNÇÇİ Yenikapı Tiyatrosu, Onur Mahallesi'nde yıkımlara karşı oynadı!

Oyun'un notu: Sitemizin yöneticisi sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, yaklaşık olarak yirmi dört saattir belinden bir sağlık sorunu yaşadığı için, sürekli olarak sert bir yerde yatmanın ötesinde bir iş yapamadığından, LİNÇÇİ Yenikapı Tiyatrosu'nun, bize ve bizimle birlikte aşağıda adları bulunan kişi ve kuruluşlara sekiz saat önce göndermiş olduğu haberi, ne yazık ki, çok gecikerek yayınlıyoruz. Bu nedenle, LİNÇÇİ Yenikapı Tiyatrosu'ndan ve okurlarımızdan özür dileriz!


***


kimden yenikapi@gmail.com
kime MehmetUÇAR ,
balcovabelediyetiyatrosu@gmail.com,
"www.tiyatrom.com" ,
dorduncubulusma@gmail.com,
DHA İNFO ,
izmirli sanatçılar ,
ttbirligi@googlegroups.com,
tiyatrogazete@gmail.com,
Tiyatro Dergisi ,
Tiyatro Oyun ,
babet
tarih 03 Ekim 2010 13:41
konu Onur Mahallesi'nde yıkımlara karşı oynadık
gönderen gmail.com
imzalayan gmail.com
ayrıntıları gizle 13:41 (7 saat önce)

2 Ekim 2010, Gecekondu yıkımları, hayatları yıkmaya devam ederken, Onur Mahallesi halkı direnişe devam ediyor. Halaylar, şenlikler ve oyunlarla evlerini terk etmeyeceklerini, direnmeye devam edeceklerini ortaya koyan Onur Mahallesi halkını direnişlerinde Yenikapı Tiyatrosu yalnız bırakmadı. Palto ve Sarı Sıcak oyunlarıyla büyük beğeni toplayan Yenikapı Tiyatrosu Onur Mahallesi halkının yalnız olmadığını, direnişlerinde her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini açıklayarak desteğini belirtti.


***


Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi