23 Ekim 2010 Cumartesi

LİNÇÇİ Türkiye Tiyatrolar Birliği İstanbul Grupları, "Amerikan Emperyalizmi'nin 'bilimsel izdüşümü' Boğaziçi Üniversitesi"nde toplanmaya çabalıyor!

Türkiye Tiyatrolar Birliği İstanbul Grupları Toplanıyor…


Türkiye Tiyatrolar Birliği-İstanbul grupları ilk genel kurul için toplanıyor.

Boğaziçi Üniversitesi’nde yapılacak toplantının ilk bölümünde TTB-İstanbul grupları, geçen seneki deneyimlerinin değerlendirmelerini, bu seneki hedeflerini ve yapacakları çalışmaları anlatacaklar. Bu bölüm sonunda gerçekleşecek serbest kürsüde katılımcılar gruplara sorularını yöneltebilecek.

İkinci bölümde ise TTB-İstanbul gruplarının bu sene içinde nasıl bir örgütlenme faaliyeti içerisinde olacağı, ne gibi ortak çalışmalar yapabilecekleri, tiyatroda örgütlenmeye yönelik ne gibi stratejiler izlenebileceği gibi konular tartışılacak.

Not: Toplantı sadece üye toplulukların katılımına yönelik tasarlanmamıştır. İçerik hakkında bilgilenmek ya da TTB-İstanbul gruplarıyla ilişkiye geçmek isteyen topluluklar toplantıya gözlemci olarak katılabilirler.

İrtibat için: 0 536 885 42 56 / 0 533 241 59 98
Yer: Boğaziçi Üniversitesi, Güney Kampüs, Demir Demirgil Tiyatro Salonu, Rumeli Hisarüstü/Etiler
Tarih: 23 Ekim Cumartesi
Saat: 18:00

TTB İstanbul Toplulukları:
Atölye Sahnesi,
Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları
Boğaziçi Üniversitesi Folklor Kulübü
Deneysel Sahne
Destar Tiyatro
İTÜ Taşkışla Sahnesi
İstanbul Üniversitesi Drama
Tiyatro Boğaziçi
Tiyatro Simurg

(Kaynak: Mimesis)


***


Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ Tiyatro Boğaziçi, "Amerikan Emperyalizmi'nin 'bilimsel izdüşümü' olan Boğaziçi Üniversitesi"nde "Molière Efendi"yi pazarlamakla meşgul oluyor!