2 Ekim 2010 Cumartesi

Kültür Bakanlığı çanağının kırılacağını duyumsayan LİNÇÇİ tiyatrodergisi.com.tr, Devlet Tiyatroları pazarlamacısı rolüyle figüranlık yapmaya başladı!

Herhangi bir görkemli çayırdaki gürbüz gelincik tarlasının görsel alıcılığından çok daha çarpıcı bir görünüm çizen LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin kuyruğu LİNÇÇİ tiyatrodergisi.com.tr sitesindeki "DT" (Devlet Tiyatroları) yığıntısı, okurun ilgisini, boğuntu duygusu verecek kadar yoğun bir biçimde çekiyor.

Bizim, birkaç saat önce, habervaktim.com sitesinden alarak, sitemize taşırken küçük bir yorum yaptığımız ve hemen aşağıda linkini verdiğimiz yazının etkisi doğrultusunda, sentetik bir biçimde ortaya konan "DT" yığıntısı, ister istemez, şu sorunun sorulmasına neden oluyor:

Acaba, LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi yöneticilerinin, (bizim aşağıda linkini sunduğumuz "haber"den hemen sonra, Kültür Bakanı Ertuğrul Günay uyanıp reklâm -avanta, sadaka- verdirmeyi keser düşüncesiyle) paçaları mı tutuştu?

Yukarıda, birkaç fırça darbesiyle çiziktirdiğimiz "not" düzeyindeki yazının niteliğini anlayabilmek için, mutlaka şu yazıyı okuyunuz:

Kültür Bakanı Ertuğrul Günay, "Vergileri iyi kullanın!" diye uyarıda bulunurken, "bir türlü zamanında çıkmayan tiyatro dergileri"ne reklâm verdiriyor!