15 Eylül 2010 Çarşamba

Biz, facebook'u, oluşturulduğu andan itibaren, bir "bataklık" olarak görüp bu yüzeysel ve düzeysiz mecraya hiç saplanmasak da, pek ilgisiz kalmıyoruz!

Oyun'un notu: Biz, oluşturulduğu andan itibaren, tutarlı davranıp, facebook'a; toplumsal, kültürel, siyasal, sanatsal, tiyatral... bataklık gözüyle bakıyoruz. Her kim olursa olsun, facebook bataklığı içerisinde devinirse, o kişinin, bu bataklık girdabına hızla, hem de şimşek hızıyla çekilip, bu bataklığın içerdiği yüzeysel ve düzeysiz etik ve estetiğe "kurban" gideceği kanısındayız!

Biz, facebook bataklığında, herhangi bir etik ve estetik savaşım verilemeyeceği gibi, bu bataklık içerisinde siyasal ve tiyatral kazanım elde edilemeyeceği kanısındayız!!

Biz, Coşkun Büktel'i, "birçok" konuda "desteklememize" karşın, facebook bataklığı (facebok) konusunda asla "desteklemiyoruz"!!!

Ancak...

Her şeye karşın, tiyatro sanatının bulaştığı oranda, facebook bataklığını da görmezden gelmeyi kesinlikle düşünmüyoruz!!!...

Coşkun Büktel'in "kişisel sitesi"ni sürekli olarak izlemeye aldığımız için, zaman zaman, bu siteden "alıntı" da yapıyoruz. Aşağıdaki yazının tamamını okumak isteyenler, www.coskunbuktel.com adlı sitedeki şu sayfayı tıklayabilirler:

"BÜKTEL'E TAKMA İSİMLE YENİ BİR SALDIRI!"


***


BÜKTEL'İN SUÇU BÜYÜK, RAHAT BIRAKMIYORLAR

Pabucun pahalı olduğunu görünce, yine "takma isimle" saldırmaya başladılar


Coşkun Büktel
15 Eylül 2010

KENDİNİ DENİZ DUYGULU ADIYLA TANITARAK ARKADAŞI OLMAMI İSTEYEN MEÇHUL ŞAHSI ONAYLAMAMDAN SONRA; KENDİ FACEBOOK SAYFAMDA ONUNLA ARAMIZDA BAŞLAYAN VE ONUN DAHA SONRA ALEYHİMDE PROPAGANDA YAPMAK ÜZERE ŞİİR AKADEMİSİ FACEBOOK SAYFASINA DA TAŞIDIĞI İBRETENGİZ, ESRARENGİZ TARTIŞMA (ENTRİKA)

Lütfen, TIKLAYINIZ!

(Kaynak: www.coskunbuktel.com)