1 Ağustos 2010 Pazar

LİNÇÇİ G. Avşar'ın sahibi olduğu tiyatrodergisi.com.tr LİNÇÇİ imzacıların başını çektiği etkinliğin(?) tarihini bile doğru dürüst yazmayı beceremiyor!

Yukarıdaki fotoğrafın "kötü" çıkmasının nedeni, tatilimi geçirmek için bulunduğum Altınoluk'taki bilgisayar "olanağının" pek elverişli olmaması... Bu nedenle, okurlarımdan özür dilerim. Her şeye karşın, yukarıdaki fotoğrafın üzerine "tık"layarak, "1-7 Temmuz" tarihini rahatça okuyabilirsiniz!


Güncelleme 1 Ağustos 2010 saat 22.00: Yaptığımız aşağıdaki "uyarıcı" yayından sonra, "1-7 Temmuz", "1-7 Ağustos" olarak düzeltilmiştir. Ancak, bu düzeltme, son derecede sessiz sedasız bir biçimde yapılıp, hiçbir açıklamada bulunulmamış! Böylelikle okurlar "eşek", biz de "yalancı" yerine konulmuş oluyoruz!! Neyse ki, LİNÇÇİ yayınlara güvenmediğimiz için, "Allah"tan yukarıdaki fotoğrafı çekmiş bulunuyoruz!!!


***


1-7 Ağustos 2010 tarihleri arasında yapılacak "4. Türkiye Tiyatro Buluşması"(!) etkinliği(?), LİNÇÇİ tiyatrodergisi.com.tr sitesinin dün (31 Temmuz 2010) girdiği bir habere göre; "1-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek"miş!...

(Kaynak: tiyatrodergisi.com.tr)