14 Mayıs 2010 Cuma


BARIŞ PİRHASAN, "KÜÇÜK BALIKLAR ÜZERİNE BİR MASAL"LA SİNE-SEN ETKİNLİĞİNDE
.
.
SİNE-SEN'in, "Yönetmenler İlk Filmlerini Anlatıyorlar" başlıklı etkinliğinin bu haftaki konuğu; Barış Pirhasan. Pirhasan, etkinliğe ilk filmi "Küçük Balıklar Üzerine Bir Masal"la katılıyor.
.
Yönetmen Pirhasan, 16 Mayıs 2010 Pazar günü Saat 17.00’de Sinema Emekçileri Hareket Noktası ve Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon'da "Küçük Balıklar Üzerine Bir Masal" filminin gösteriminin ardından seyircilerle söyleşecek.
.
Filmin Konusu: Hayatlarını birbirinden ayrı ve özgürce yaşayan bir çift, kendileriyle ilgili her şeyi, hattâ aldatılmayı dâhi kabul edip görmezden gelerek hayata devam ederler.
.
Oyuncular: Hale Soygazi, Nihat İleri, Derya Köroğlu, Yasemin Alkaya, Atacan Arseven, Füsun Erbulak, Hikmet Körmükçü, Saltuk Kaplangı, Mert Kutluğ
.
Film gösterimlerinin ücretsiz olduğu "Yönetmenler İlk Filmlerini Anlatıyorlar" etkinliğinde izlenen filmin ardından, yönetmenle bir söyleşi gerçekleştiriliyor. Söyleşiye katılan izleyiciler, yönetmenlerin ilk filmlerini çekerken yaşadığı sıkıntıları, zorlukları ya da kimi güzel anıları öğrenme şansına sahip oluyorlar.
.
(Tel: 0 212 250 78 33-34)
.
Sinema Emekçileri Hareket Noktası
Kültür ve Sanat Merkezi Çok Amaçlı Salon
Çini ve Mozaik Altgeçidi,
Bedrettin Mah. Refik Saydam Cad.
No: 22-1/A-N ŞİŞHANE
.
***
.
Sinema Emekçileri Sendikası (SİNE-SEN)
Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi
Gazeteci Erol Dernek Sk., No: 8, Sinema Evi, Kat: 2, Beyoğlu / İstanbul
www.sinesen.org.tr
Tel: 0 212 244 16 07
GSM: 0 536 239 80 11