3 Ocak 2010 Pazar

"LİNÇ KAMPANYASI DAVASI"nda alfabetik sıra nedeniyle, "1 NUMARALI SANIK" olan doktor A. Şamil Şaşoğlu, sıcak havada seksten uzak durulmasını öneriyor!

SICAK HAVADA SEKSTEN UZAK DURUN


ÇUKUROVA Devlet Hastanesi’nde görevli Üroloji Uzmanı Dr. Şamil Şaşoğlu, yazın hissedilen hava sıcaklığının 40 derecenin altına düşmediği günlerde, aşırı seksten uzak durulması uyarısında bulundu.

ÇUKUROVA Devlet Hastanesi’nde görevli Üroloji Uzmanı Dr. Şamil Şaşoğlu, yazın hissedilen hava sıcaklığının 40 derecenin altına düşmediği günlerde, aşırı seksten uzak durulması uyarısında bulundu.

Hava sıcaklığının aşırı nem ile birlikte akciğerleri çok yorduğuna dikkat çeken Dr. Şamil Şaşoğlu, cinsel ilişkide sarf edilen eforla kalp krizi riskinin de arttığını söyledi. Çiftlerin, sıcak günlerde ilişkiye girerken dikkatli olması gerektiğini söyleyen Dr. Şaşoğlu, “Sıcak havalarda cinsel ilişki sonrası yaşanabilecek problemlerde yaş sınırı yok. Genç insanlar da, orta yaş üzerindeki insanlar da aynı risk grubuna giriyor' dedi.

Aşırı sıcak havanın aşırı sıvı kaybına da yol açtığını hatırlatan Dr. Şaşoğlu, “İnsanların cinsel aktiviteden anladığı duygusal ve bedensel zevktir. Cinsel ilişki yaşamak isteyen çiftlerden, 30’lu yaşta olanlar haftada 2 kez, 40’lı yaştakiler haftada 1 kez, 50’li yaştakiler 15 günde bir kez, 60 ve üzeri yaş grubundakiler ise ayda bir kez ilişkiye girmeliler. Bunun dışında kendini zorlayanlar, nefes darlığı, kalp çarpıntısı problemleri ile karşılaşabilir. İlişki sonrası çiftlerin mutlaka sıvı tüketip, duş alması zorunludur. Bu yapılmadığı takdirde vücudun dengesi bozulup, çeşitli rahatsızlıklar ortaya çıkabilir' diye konuştu.

(Kaynak: habervitrini.com)


***


Oyun'un notu: A. Şamil Şaşoğlu, "LİNÇ KAMPANYASI DAVASI"na kendi istenciyle katılmayıp, bu kampanyayı başlatanlar tarafından dahil edilmişse yada yukarıdaki habere konu olan Şamil Şaşoğlu, LİNÇ KAMPANYASI için imza veren kişi değilse, kendisinden özür dilemeyi daha şimdiden garanti ederiz!

Ayrıca bakınız: Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi