12 Ocak 2010 Salı

Hülya Karakaş, (beş kişilik yönetim kurulunda dört LİNÇÇİ barındıran) Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Başkanı LİNÇÇİ Üstün Akmen'den hesap soruyor!

Hülya Karakaş, Eleştirmenler Birliği'ni göreve çağırdı


Bu kez TEB'ni ben göreve çağırıyorum...

Sayın LİNÇÇİ Üstün Akmen,

Hiç ilgi alanınıza girmeyen çeşitli konularda, (mobbing,Halil Ergün'ün demeci...) "tiyatronun saygınlığını" gözeterek karşı duruşunuzu takdirle karşılıyordum da, ta ki İskender Pala'nın, eline palasını alıp üzerimize salladığında, tiyatro sanatı hakkında olur olmaz konuştuğunda, "tiyatronun saygınlığı" yerle bir olmuyor muydu? Siz neden bu kadar geç kaldınız bir bildiri patlatmak konusunda... Biliyorum Küba'ya doğru yola çıktınız... Yolunuz uzun. Siz arada bir yerlerde, mola verdiğinizde bu olayı da kınayan bir bildiri yazın lütfen. Beklentimiz bu yöndedir. Siz "Leyla ile Mecnun" oyunu hakkında nerdeyse tek yazan eleştirmensiniz. Bakın İskender Pala'yı eleştirmek en çok da sizin görevinizdir diye düşünmekteyim.

Hülya Karakaş

(Kaynak: tiyatrodunyasi.com)


***


Oyun'un notu: Yukarıdaki metni, LİNÇÇİ İsmail Can Törtop'un sahibi olduğu LİNÇÇİ tiyatrodunyasi.com sitesinden alarak olduğu gibi yayınladık. Ancak, metinde bulunan LİNÇÇİ ada biz link verip, bu adı biz kırmızılaştırdık!

Ayrıca bakınız: Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi