29 Aralık 2009 Salı

LİNÇ kültürünü emreden faşizme hizmet etmek için LİNÇ KAMPANYASI başlatan LİNÇÇİLERİN LİNÇÇİLERE ödül vermesini duyuran LİNÇÇİ site TİYATRO DÜNYASI!!!

Tiyatro Dergisi Ödülleri'nin Yedincisi Verildi (2009)

Bu sene yedincisi gerçekleştirilen Tiyatro Dergisi Ödülleri, İstanbul Şehir Tiyatroları Kağıthane Sadabat Sahnesi’nde törenle sahiplerine verildi.

Tören başlamadan önce geçtiğimiz haftalarda kaybettiğimiz Ali Taygun için hazırlanan görüntüler izleyicilere sunuldu. LİNÇÇİ Mustafa Demirkanlı’nın Taygun için yaptığı duygusal konuşmanın ardından ödüllere geçildi.

Bu sene Tiyatro Dergisi Yayın Kurulu Teşekkür Plaketi Prf. Dr. Dikmen GÜRÜN’e taktim edildi.

LİNÇÇİ Ayşe Lebriz Berkem’in sunuculuğunu yaptığı törende, jüriler Eser Rüzgar, Hayati Asılyazıcı, LİNÇÇİ Ragıp Ertuğrul, Rengin Uz, Robert Schild, LİNÇÇİ Üstün Akmen ve LİNÇÇİ Yaşam Kaya ödülleri şöyle belirlediler.

Yılın Yapımı “Rahat Yaşamaya Övgü / Brecht Kabare” Tiyatro Pera,
Yılın Yönetmeni Nesrin Kazankaya,
Yılın Kadın Oyuncusu “Victoria” oyunuyla Defne Hamlan,
Yılın Erkek Oyuncusu “Marx’ın Dönüşü” adlı oyunla LİNÇÇİ Genco Erkal ve “Kabare” müzikaliyle Mert Turak,
Yılın Oyun Yazarı “İstanbul’da Bir Dava” eseriyle LİNÇÇİ Kerem Kurdoğlu,
Yılın Çevirmeni Ahmet Levendoğlu (Nehirn Solgun Yüzü), İsmail Bekir Ağlagül (Marx’ın Dönüşü),
Yılın Sahne Tasarımcısı Duygu Sağıroğlu (Maskeliler),
Yılın Giysi Tasarımcısı LİNÇÇİ Nihal Kaplangı (Leonce ile Lena),
Yılın Işık Tasarımcısı Cem Yılmazer (Victoria),
Yılın Oyun Müziği Tolga Çebi (Testostesron),
Yılın Koreografı Selçuk Bora (Kabare)

Ödüllerin bundan sonra her yıl ekim ayının ilk pazartesi Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde verileceği belirtilerek verilen kokteyle tören son buldu. Kaynak: Tiyatronline

(Kaynak: tiyatrodunyasi.com)

***

Oyun'un notu: Yukarıdaki metni, www.tiyatrodunyasi.com sitesinden alarak olduğu gibi yayınladık. Ancak, metinde bulunan LİNÇÇİ adlara biz link verip, bu adların üzerini biz kırmızılaştırdık! Yeşilleştirdiğimiz sözcükler ise, LİNÇÇİ İsmail Can Töptop'un sahibi olduğu LİNÇÇİ tiyatrodunyasi.com sitesine nazar değmesin diye serpiştirildiğini sandığımız yazım yanlışları!! Ayrıca, yukarıda bulunan LİNÇ kültürünü emreden faşizme hizmet etmek için LİNÇ KAMPANYASI başlatan LİNÇÇİLERİN LİNÇÇİLERE ödül vermesini duyuran LİNÇÇİ site TİYATRO DÜNYASI!!! başlığı da tamamıyla bize aittir!!!

Ayrıca bakınız: Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi