9 Temmuz 2009 Perşembe

Şimdilik YORUMSUZ!

LİNÇ KARGASI ADNAN TÖNEL


"Şimdi temiz tiyatro zamanı"


başlıklı yazısında demişti ki:

(...)

"TEMİZ TİYATROYA DESTEK OLALIM

Sonuç olarak; bir Tiyatro Dünyası Birliği için adım atılmış olması adına, bu girişimi destekliyoruz. Konunun öncülüğünü sürdüren; Ertuğrul Timur başta olmak üzere, Tiyatro yayını yapan Tiyatro-Tiyatro Dergisi, Tiyatrodergisi.com.tr, Tiyatronline.com, Tiyatro Dünyası.com, Tiyatrom.com, Mimesis, Sahne, Teb Oyun, iatb-web.org'u kutluyoruz. Diğer taraftan, Tiyatro Vakıfları, dernekleri, meslek birlikleri ve sivil destekleyicileri de bu birliğin paylaşımcısı olarak oluşuma katkı sağlamalarını istiyoruz."

(Kaynak: "ALİ ŞİMŞEK'İN KÜLTÜR-SANAT EDİTÖRÜ OLDUĞU BİRGün GAZETESİ TARAFINDAN SANSÜRLENEN HİLMİ BULUNMAZ'IN YAZISINI MUTLAKA, AMA MUTLAKA OKUYUNUZ, OKUTUNUZ!!!")


***


LİNÇ KARGASI A. E. TİMUR


"MÜESSESEMİZ KAPALIDIR..."


başlıklı yazısında diyor ki:


"TATİLDEYİM


Yıllık iznimi geçirmek üzere Teknolojinin(ve Gorkinin) uğramadığı

Yaylalar, dağlar, dereler, tepeler, köyler de olmak üzere "Anadolu" tatilindeyim. Ankara, Kırşehir, Ürgüp, Kayseri, Sivas ve bu güzergah üzerindeki her ilden bir kaç yöre.. Bir köy düğünü de bonus. Doğduğum köy okuluna gideceğim, sonra yaylalarda gece soba yakıp oturacağız. resimler, videolar çekeceğim. (Yok boşa beklemeyin özel çekimlerimi yayınlayacak kadar görgüsüz değilim)

Yaklaşık 12 gün sonra İstanbul ve sonra 15 gün bu kez deniz, kum ve kitap tatili...

Yani yokum, yani bu tek kişilik yayın organı da yok doğal olarak..Yeterince açıklayıcı oldu mu bu açıklama? Bence oldu... Pek de güzel oldu...Hiç biriniz beni aramayacağınız için sizi çok seviyorum. Zaten çoğu yerde de GSM sinyalleriniz bana erişemeyecektir."


(Kaynak: 5 Temmuz 2009, "ÖZGÜR SANAT")