22 Nisan 2009 Çarşamba

Coşkun Büktel
22 Nisan 2009


Hem suçlu hem güçlü tehditbazlar; "elit bileycilikten", "feodal mahalle kabadayılığına" dek, her yöntem ve her üslupla açık tehdide devam ediyorlar.

Taraf gazetesi yazarı olmanın kriterleri nerelere kadar düşmüş, görmelisiniz!... Adam resmen, adam tutup Hilmi Bulunmaz'ı cezalandıracağını söylüyor; yani kendi kalleşliğini açıkça teşhir etmekten korkmuyor. Tam tersine, "biz sizin kızınıza tasallut edenin siz olduğunuzu bile 'ispatladık' diyerek kesin biçimde yazarız ama siz bize 'bunu ispatlayamazsan orospu çocuğusun' diyemezsiniz" diyor.

(Ki Hilmi o kadarını bile söylemedi. "Burak Caney'in ben olduğumu ispatlarsan, ben orospu çocuğuyum, ispatlayamazsan ne olduğuna kendin karar ver" dedi. Ama zeka düzeyini daha önce kanıtladığımız adam, olayı saptırıp işi horoz döğüşüne çevirmek niyetinde olduğu için, biz daha ilk günden, "daha ilk günden", değil kadınları ve anaları, "gerçek orospuları ve çocuklarını" bile tenzih ederek konuştuğumuzu ve "orospu çocuğu" kavramını yalnızca Türk Dil Kurumu sözlüğündeki anlamıyla kullandığımızı belirttiğimiz halde −Bakınız: "Burak Caney sayfası"− konuyu utanmazca saptırıp iftirasını örtbas etmek için feodal naralar atmaya kalkıyor. Hem bize iftira atıyor, hem de iftiraya hangi üslûpla cevap vereceğimizi kendisi belirlemeye kalkıyor.)

Kısacası bize "ispatladık" diye hiç korkmadan kesin dille iftira atan alçaklar, bizim ispat talep etmekten bile korkmamızı bekliyor. Suçlular hiç bir dönemde bu kadar güçlü, pervasız ve aleni biçimde yüzsüz olmamışlardı. İbretle okumak için, lütfen...

TIKLAYINIZ!