26 Ocak 2009 Pazartesi

Doğallaştırılmış sömürü düzeninin sürmesi için, yapay konulara ihtiyaç duyulan sürecin dayatmasıyla medyayı meşgul eden Atilla Olgaç görevini yapıyor!

Nasıl biri olduğunu anlamadım


İsmail Değirmenci


"Kıbrıs’ta elleri bağlı esir bir Rum askerini başından vurdum, 9 kişiyi daha öldürdüm" diyerek ortalığı karıştıran tiyatrocu Atilla Olgaç ile 10 yıl evli kalan ünlü kantocu Nurhan Damcıoğlu, hurriyet.com.tr'ye konuştu.

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bu konuda fazla yorum yapmak istemeyen Damcıoğlu "Neden böyle bir şey yaptığını anlamıyorum. Ben de büyük bir şok geçirdim. Kendisini çok komik bir duruma düşürdü ama aynı zamanda Türk ulusunu da yaraladı. Herhalde 60 yaşından sonra reklam yapmak istiyor. Zaten kendisi anlaşılmaz biriydi. 10 yıl evli kaldığım süre içerisinde kiminle evli olduğumu bir türlü bilemedim. Bir gün eve elinde çiçeklerle gelir çok iyi davranırdı. Ertesi gün ise bambaşka biri olurdu. Nasıl biri olduğunu bir türlü çözemedim" dedi.

(Kaynak: Hürriyet)

***

Bakınız (Oyun):
"Atilla Olgaç, komutanı emrettiği için elleri bağlı bir esiri öldürmüş; şimdi de yönetmeni emrettiği için 'Kurtlar Vadisi'nde faşizmi estetize ediyor!"
"Dilleri bağlı halkı uyutan 'Kurtlar Vadisi' aktörü Atilla Olgaç'ın, elleri bağlı esiri öldürdüğünü itiraf etmesi, tüm dünyada infial yaratmaya başladı"
"Faşizmi estetize eden Kurtlar Vadisi'nin çakallarından Atilla Olgaç, ruhsal çöküntü yaşayan Türkiye tiyatrosunun küf kokan bataklığına tercüman oluyor"
"Atilla Olgaç, elleri bağlı esiri öldürdüğünü itiraf ederken mi samimiydi, itirafından çark etmeye çalışırken mi samimi? Yoksa Olgaç, patates mi soydu?"
"Faşizmi estetize eden Kurtlar Vadisi mi oyuncuları faşistleştiriyor, yoksa faşist ruhlu oyuncular mı Kurtlar Vadisi'nde kendilerini ifade edebiliyor?!"
"Doğallaştırılmış sömürü düzeninin sürmesi için, yapay konulara ihtiyaç duyulan sürecin dayatmasıyla medyayı meşgul eden Atilla Olgaç görevini yapıyor!"