3 Aralık 2008 Çarşamba

İnsan yaşamının hiçimsendiğinin somut kanıtı

Bazı haberleri, önem verdiğimiz yayın organlarında görsek de, yaşamın hızlı ritmi nedeniyle "es" geçebiliyoruz. "Serhan Şeşen olayı"nı başından beri izliyoruz. Özellikle soL'daki tüm haberleri okuduk, okuyoruz. Sitemize taşıyıp taşımama ikirciklenmesi yaşarken, sağ olsun Orhan Aydın, bir e-postayla durumun öneminin altını çizdi de, sitemize taşıma kararı verdik. Yazının altında bulunan soL'un yaklaşımını, biz de yineliyoruz: "Bulunmaz Ekibi olarak Şeşen ailesinin, dostları ve sevenlerinin başı sağolsun diyoruz."

soL'daki haberi okuyunuz:


Serhan Şeşen'i kaybettik


Özel Sema Hastanesi'nde yapılan yanlış teşhis ve tedavi nedeniyle beyin ölümü gerçekleşen Serhan Şeşen bugün yaşamını yitirdi.

soL (HABER MERKEZİ) Alman Hastanesi'nde yaşam destek ünitesine bağlı olarak yaşayan Serhan Şeşen hayatını kaybetti. Şeşen, Özel Sema Hastanesi'ne yüksek ateş ve boğaz ağrısı şikayetiyle gitmiş, ancak yanlış teşhis ve tedavi sonucu beyin ölümü gerçekleşmişti. Pazar gününden bu yana yaşam destek ünitesine bağlı olarak yaşam savaşı veren Şeşen kalbinin de durmasıyla yaşamını yitirdi.

Serhan Şeşen'in babası Müzisyen Burhan Şeşen, Cumhuriyet Başsavcılığı'na, Özel Sema Hastanesi'nin "ihmal sonucu ölüme yol açtığına" ilişkin suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor. Savcılığın ölüm tespit tutanağı hazırlamasının ardından, Serhan Şeşen otopsi için adli tıpa gönderilecek.

soL Ekibi olarak Şeşen ailesinin, dostları ve sevenlerinin başı sağolsun diyoruz.

(Kaynak: soL)