20 Mayıs 2008 Salı

Burak Caney (tiyatrooyun.org) huzurlarınızda!

Yukarıdaki belgeyi okuyabilmek için üzerine TIKLAYINIZ!


Erkan Yücel Ödülü(!) ile gusül aptesti aldırılıp zemzem suyuyla temizlenmek istenen Burak Caney (tiyatrooyun.org), henüz dört ay önce bakınız kimlerin desteğiyle büyütüldü. Burak Caney'in eski sitesinden (şimdi sanal mezarlıkta bulunan www.tiyatrooyun.blogspot.com) önemli bir belge sunuyoruz :


Burak Caney
(Gerçek kimliği olmayan biri)
26 Ocak 2008
(4 ay önce)


YAKINDA YAYIN YAŞAMINA MERHABA DİYECEK tiyatrOOyun TİYATRO DÜNYASINDA HEYECAN YARATTI


Yayına hazırlanan tiyatrooyun'a destekler her dakika artıyor. Yeni destekleri alt alta ekliyoruz... TEST SAYFAMIZI GÖREBİLİRSİNİZ : http://geocities.com/tiyatrooyun/


TUNCER CÜCENOĞLU : Başarıları inkar edilemez büyüklükte, dünyanın pek çok ülkesinde kitapları yayınlanmış, oyunları dünya sahneleriyle buluşmuş, buluşan yazarımız Tuncer Cucenoglu 15 günde bir tiyatrOOyun için yazıyor.

* * *

ÜSTÜN AKMEN: Eleştiri denilince günümüzde en usta kalem. Üretken işini ciddiye alan, kılı kırk yaran, Sezarın hakkını sezara vermeyi bildiği gibi kalemini gerektiğinde kılıç gibi çeken isim. Türkiye Eleştirmenlerinin sözcüsü. TEB (Türkiye Eleştirmenler Birliği Başkanı) Artık haftada bir eleştirilerini tiyatrOOyun'dan okurlarıyla paylaşacak.

* * *

NURKUT İLHAN: MÜJDENİZİ VE TAVRINIZI AYAKTA ALKIŞLIYORUM Sevgili Burak, İletinizi büyük bir heyacan ile okudum. Sitenizi inceliyorum. İlk adımınızda aldığınız tavrı yürekten destekliyor ve sizi kutluyorum. Artık bende bu aileden biriyim. Çalışmalara her zaman katkıya hazırım. Sağlıkla ve dostlukla. M.Nurkut İLHAN Yazar-Yönetmen-EğtimenDrama Lideri Assitej Türkiye Merkezi Genel Sekreteri

* * *

Sayın Burak Caney..Çok zorlu ama onuru büyük soylu bir adım atıyorsunuz tiyatro dünyasının inişli çıkışlı yollarına... Alkışınız ve sevinciniz bol olsun! Uğurlarınıza sevinenlerden biri olmak dilğimle..Çalışmalarınızda başarılar dilerim...Sevgilerimle.

Dr. Rasim AŞIN Azerbaycan YUĞ Devlet Tiyatrosu Yönetmeni Bakü Slavyan Ünıv. Öğretim Görevlisi

* * *

MUSTAFA DEMİRKANLI Tiyatro Dergisi Editörü Coşkun Büktel ve onun kuyumcu arkadaşına karşı kararlı ve tutarlı yayının için kutluyorum, ben bu iki şahsa doğrudan kendi sitemde yer vermek istemiyorum, ama onlara verilecek çok cevabım var, sitende tiyatroya, insana, nefes alan her canlıya saldıran bu iki şahsa yönelik cevaplarımı haftada bir yeni bir yazı olarak kullanabilirim. Bir tek koşulum var, bir daha o iki insanın seviye sizliğine düşmemen koşuluyla. Yayın yaşamında başarılar dilerim.

tiyatrOOyun TİYATRO DÜNYASINDAN SÜRPRİZ İSİMLERLE YAYIN YAŞAMINA MERHABA DEMEYE HAZIRLANIYOR. TİYATRO DÜNYASI BU PROFESYONEL ÇABAYA LAYIK...