19 Şubat 2008 Salı

BÜKTEL VE BULUNMAZ'IN "BEYAZ CEPHE"YE KARŞI ORTAK AÇIKLAMASI


19 Şubat 2008

Burak Caney, zemzem suyuyla kırk kere aptes alıp "arındıktan"(!) ve Burak Caney adını terk ederek kirli mazisini aklı sıra örtbas ettikten sonra, "Beyaz Cephe" (yani yine "BC") imzasıyla ortaya çıkıp, bu kez daha da karanlık bir iftirayla üstümüze saldırıyor:

Yeni makyajı olan "Beyaz Cephe" (BC) imzasıyla ortaya çıkıp, Coşkun Büktel ve Hilmi Bulunmaz'ı karalama çalışmalarını "tazeleyen" Burak Caney (BC), yeni bir iftirada bulunuyor...

Aşağıya aktardığımız iftira metninde bir tehdit telefonundan bahsediliyor. Ancak telefon numarası verilmiyor. Kişilerden bahsediliyor. Kişi adı verilmiyor. (Bir başka sayfada bu kişilerin Bulunmaz ve Büktel'den başkası olamayacağı havası, isim de verilerek yaratılıyor. Bakınız: "İftira belgeleri" ) Şimdi, bizim Coşkun Büktel ve Hilmi Bulunmaz olarak bu iftiraya cevabımız şudur:

Biz, Burak Caney (ya da "Beyaz Cephe")nin, Bu kez Özdemir Nutku, Tuncer Cücenoğlu ve Üstün Akmen tarafından da "açıkça" desteklenen yeni sitesinin dün akşam (18 Şubat 2007) yayınını 2 saatliğine niçin durdurduğunu gayet iyi biliyoruz. Ama bizim bildiklerimiz, iftiracıların anlattıklarına uymuyor.

İftiracılar, bir tehdit telefonundan söz edip, konuşma kaydının ve telefon edenin numarasının ellerinde olduğunu söylüyorlar. İftiracılar, eğer iftiracı değillerse, bu telefon numarasını ve ses kaydını derhal yayınlamak zorundalar. Eğer ses kaydı yayınlamakta teknik zorluk yaşıyorlarsa, kaydın bir kopyasını bize göndersinler biz yayınlayalım.

Olayı madem ki adli bir olay haline getirmeyi ve bize böyle mafyatik bir çamur atacak kadar ileri gitmeyi tercih ettiniz; kendimizi aklamak için, ya elinizdeki telefon numarasını ve konuşma kaydını savcılığa vererek o konuşmayı kimin yaptığını ortaya çıkarmak zorundayız; ya da sizin yayınladığınız kaydın aslı olmayan yeni bir Burak Caney ("Beyaz Cephe") iftirası olduğunu kanıtlamak zorundayız.

Siz ise sadece, elinizde olduğunu söylediğiniz o telefon numarasını ve konuşma kaydını yayınlayarak, Bulunmaz ve Büktel'e yönelik yeni iftiranızın iftira olmadığını kanıtlamak zorundasınız.

Bunu yapacağınızı, elinizde olduğunu söylediğiniz o telefon numarasını ve konuşma kaydını yayınlayabileceğinizi sanmıyoruz. Her halde bir kez daha, tüm tükürdüklerinizi yalayacak, bir kez daha, kedi pisliğini siler gibi tüm iftiranızı silip yok edeceksiniz.

Ve sonra bir başka iftirayla yeniden ortaya çıkıp, onu da temizlememizi bekleyeceksiniz. Onu da temizleyince, ("yüzsüz olduğunuz için" sizin açınızdan sorun yok) onu da silip, yeni bir iftirayla, gerekirse yeni bir siteyle, yeniden saldıracaksınız. Nasılsa "yüzsüz" ve onursuz olduğunuz için, rezil olma ihtimaliniz yok. Biz, "lağım temizlemekle" uğraşmayı bırakırsak, iftiralarla zehirlediğiniz masum insanların ve iftiralarınıza bile bile destek veren orospu çocuklarının sayısının kaça çıktığını açıklayarak karalama misyonunuza devam edeceksiniz.

Biz her pisliğinizi okurlarımıza sizin ağzınızdan duyururken, siz insanları tek yanlı bilgilendirerek, kaç kişiyi kandırabilirsem kârdır diyerek, "küfürbazların" nelere küfür ettiği anlaşılmasın diye küfürlerin edildiği sayfalara asla link vermeyerek, o iğrenç fotoğrafları ve fotomontajları insanlardan gizleyerek, insanların beynini yıkamaya alçakça devam edeceksiniz.

O elindeki telefon numarasını ve konuşma kaydını yayınlayarak bize yönelik suçlamalarını kanıtlamaya yanaşmazsa, tüm "Beyaz Cephe" orospu çocuğudur; "Beyaz Cephe"ye ve tiyatrooyun.org'a, bütün bunlara rağmen, bundan böyle de, bile bile (ya da bilmezden gelerek) hâlâ destek veren bir tek kişi çıkarsa, o da orospu çocuğudur.


Coşkun Büktel...............Hilmi Bulunmaz

***

İşte "BEYAZ CEPHE"nin kara iftirası:



İŞTE TEHDİT TELEFONU!
SİTEMİZİ MAFYA USULÜ TEHDİTLE ŞANTAJLA VE SATIN ALMAYA ÇALIŞARAK SUSTURMAYA ÇALIŞTILAR! HOSTİNG FİRMAMIZLA YAPILAN KAYITLI TELEFON KONUŞMASINI YAYINLIYORUZ.

İŞTE TELEFON KAYITLARINDAN HOSTİNG FİRMAMIZA YÖNELİK TEHDİT VE SATIN ALMA GİRİŞİMİNE İLİŞKİN KONUŞMA KAYDI!

Kimliği belirsiz kişi: Alo, iyi akşamlar.

Hosting yetkilisi: Buyurun.

Kimliği belirsiz kişi: Ben servis verdiğiniz tiyatrooyun.org ile ilgili konuşmak istiyorum.

Hosting yetkilisi: Buyurun.

Kimliği belirsiz kişi: Bu site sürekli olarak bize küfrediyor, hakaret ediyor.

Hosting yetkilisi: Beyefendi, bu bizi ilgilendirmez.

Kimliği belirsiz kişi: Site sahiplerinin isimlerini öğrenebilir miyim?

Hosting yetkilisi: Bu bilgiyi size vermeye yetkimiz yok.

Kimliği belirsiz kişi: Sizi mahkemeye vereceğim, süründüreceğim.

Hosting yetkilisi: Beyefendi sakin olun.

Kimliği belirsiz kişi: Benim sizinle bir sorunum yok. Peki, Bu domaini bize devredin ceremesi neyse çekeriz.

Hosting yetkilisi: Böyle bir şey olur mu, siz ne dediğinizin farkında mısınız?

Kimliği belirsiz kişi: Benden söylemesi, bedelini ödersiniz.

Tehditler karşısında endişelendiği ve de aynı zamanda webmaster’a ulaşmaya çalışan görevli, bu konuşmadan sonra webmaster’a ulaşıncaya kadar bir süreliğine servisi durdurmuş. Dünkü yaklaşık 2 saat süren yayın kesintisinin nedeni budur.

TİYATROOYUN'UN NOTU: Biz bugüne kadar ne bu adı geçen kişilere ne de herhangi bir kişiye bir tek küfürde yada hakaretde bulunmuş değiliz. En kararlı en sert dille eleştirimizi yaptık, eser diye ortaya sürülenlerdeki amatörce hataları sergiledik, tehiditleri küfürleri deşifre ettik fakat asla küfür etmedik etmeyiz. Fakat Hosting firmasını arayan Kimliği belirsiz(!) kişi küfürler edildiği yalanının ardına sığınarak bu da olmayınca tehditle, o da olmayınca satın almaya kalkarak basit mafyacılık oyunlarına sığınmıştır. Kendi sitelerinde kolayca yayınladıkları Küfürleri başka sitelerde yayınlanmadığı için onları Sansürcülükle suçlayanların mafyatik yöntemlerle bizi susturma çabaları, mafya usulü sansürleme girişimleri tiyatro tarihine geçecek niteliktedir. Tiyatro tarihi bu melanet kişileri tiyatroya mafya yöntemleri sokmakla anacaktır.