8 Kasım 2007 Perşembe

Çanak çömlek yalamak yada çelik çomak oynamak!

Paradan başka değer yargısı tanımayan burjuva sanatçıları, yaşlandıkça, adeta düşünsel menopoz yada andropoz'a uğruyorlar!...

Zaten, ödünç aldıkları "halkçılık" sözcüğünü, kirli bir mendil gibi kaldırıp atan burjuva sanatçıları, para da kazanamaz duruma geldiklerinde, son derecede hırçınlaşıyorlar!...

Kendi başarısızlıklarını, başkalarının üstüne boca etmek isteyen burjuva sanatçıları, düşünsel menopoz yada andropoz'larını örtmek için, en çok çalıştırdıkları organlarına yüklenerek, işin içinden sıyrılmak istiyorlar!...

Milliyet'te okuduğumuz haberi aktarıyoruz:


İki ünlünün gündeme gelmek için yaptıklarına bak

POSTA GAZETESİ

Ali Poyrazoğlu dün katıldığı bir programda "Seray Sever'in kutusunu ben açtım" dedi. Levent Kırca da önceki gün "1 YTL'ye soyunurum" demişti. Tiyatro dünyasının iki büyük isminin gündeme gelmek için yaptığı açıklamalar sanatseverleri şoke etti.

Ünlü tiyatrocu Ali Poyrazoğlu dün sabah katıldığı Petek Dinçöz'ün Show TV'deki 'Arım Balım Peteğim' programında şok bir açıklama yaptı.

Ali Poyrazoğlu "Geçen yaz Seray Sever'in Türkmax'da yayınlanan şovunda kalçalarını ellemiştim. Çünkü 'Beni hiç elleyen olmadı'diyerek beni kışkırtmıştı.

Seray'ın kutusunu ben açmış oldum" dedi.

Ali Poyrazoğlu, gündeme gelebilmek için sarfettiği bu sözleri aslında Müjde Ar'dan çalmış oldu. Çünkü Müjde Ar geçen ay NTV'deki 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında "Gazoz kapağımı Bedri açtı" diyerek gündeme damga vurmuştu.

'Para için soyunurum'

Ali Poyrazoğlu ile kavgalı olan Levent Kırca da önceki gün yaptığı bir açıklamada "Tiyatro için paraya ihtiyacım var. Bu yüzden 1 YTL'ye soyunurum" diyerek yeniden gündeme geldi.

Ali Poyrazoğlu ile Levent Kırca geçen yaz birbirlerini 'pornocu', 'bunak', 'bunalımlı' diyerek suçlamış ve gündeme gelmişlerdi.


tıkla: Milliyet