18 Ekim 2007 Perşembe

Halkı uyutanlar, uyuşturucu kullanıyor!...

Halkın, sorunlarından uzaklaşması ve egemenlerin yaşadıklarını, düşlerinde yeniden üretmeleri için kotarılan diziler, adeta birer uyuşturucu etkisi yapıyor. Varsılların kokainle, yoksulların televizyon dizileriyle uyuşturulduğu ülkemizde, içinde bulunduğumuz düzenin duvara toslaması an meselesi...

Televizyon dizilerinin birer uyuşturucu gibi kotarıldığını kanıtlayan bir haberi Milliyet'ten aktarıyoruz:



Yaprak Dökümü'nde kokain skandalı


Yaprak Dökümü dizisindeki 'Şevket' rolü ile üne kavuşan Caner Kurtaran'ın temmuz ayında kokainden fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu hakkında, bir yıldan iki yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı..

Yaprak Dökümü dizisinde 'Şevket' rolüyle tanınan Caner Kurtaran'ın, uyuşturucu yüzünden ölümden döndüğü ortaya çıktı. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianamede, 29 Temmuz 2007'de Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü arayan Alman Hastanesi yetkililerinin, uyuşturucu neticesi fenalaşan Caner Kurtaran'ın acil serviste tedaviye alındığını söyledikleri belirtildi. Kullanılan maddenin kokain olduğu ifade edilen iddianamede, Kurtaran'ın 1 yıldan 2 yıla kadar hapis ile cezalandırılması istendi. Kurtaran'ın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanılacak.

Kokainden hastanelik olan Kurtaran polise "yanlışlıkla kullandım" derken doktoruna bir aydır içtiğini itiraf etmiş..

Kokainden fenalaşarak hastaneye kaldırılan "Yaprak Dökümü" adlı dizinin oyuncusu Caner Kurtaran'ın, çelişkili ifadeler verdiği ortaya çıktı. Kurtaran, Kurtaran, olay günü Beyoğlu'nda kendisini tanıyan çocukları başından savmak için sattıkları kokaini aldığını, bunları yakarak imha etmek istediği sırada çıkan dumandan önce keyif aldığını, ancak daha sonra fenalaştığını söylemişti.

Ancak Kurtaran'ın tedavisini yapan anestezi uzmanının "epikriz" raporunda, ünlü oyuncunun 12-13 gram kokain aldığını söylediği ifade ediliyor.


tıkla: Milliyet