7 Haziran 2007 Perşembe

Türkiye tiyatrosu sınavdan geçiyor

Çürüyen, küflenen, intihar edip, ceset haline gelen Türkiye tiyatrosu, bir kez daha sınavdan geçiyor ve bir kez daha sınıfta kalacak!...

tiyatrom sitesi, yürekli ve gerçekçi bir işe başladı; devletin verdiği kemiği yalayanlara karşı, savaşım başlattı. Sonuna dek destekliyoruz ve tüm gelişmeleri okurlarımıza aktarıyoruz:


A. Ertuğrul Timur
Sabote edenler
Sayfamıza 71.85.8.151 ıp numarası ile giriş yapan bir kişi, kampanyamızı sabote etmeye kalkmıştır. Bu durumu anında bize bildiren ve müdahale edip, düzeltmemizi sağlayan Sayın Hilmi Bulunmaz'a teşekkür ediyor ve bu tür sabote etmelerle kampanyamızdan vazgeçmeye niyetimiz olmadığını ilan ediyoruz.

Hüseyin Kefeli
Üzücü
Gerçekten üzücü... Üzücü olduğu kadar, önemli bir olaya daha değindiğiniz için, öncelikle tiyatrom ailesini kutlarım. Bakanlığın ayırdığı bütçe, birilerine harçlık edilirken, geleceğin yeteneklerini barındıran okullara bu pastadan birşeyin ayrılmaması gerçekten üzücü ne denebilir ki "Bir ülke sanatı ve sanatçısıyla yükselir ve gelecek nesil sanatını icra etmekten yoksun kalırsa vay ülkemin haline"
Saygılarımla...

Funda Sayrın
Yaşam için yaşam boyu tiyatro
Çocukların ve gençlerin eğitimi için de etkili bir yöntem olan tiyatro ve yaratıcı drama çalışmalarınınalanda yetkin eğitmenler tarafından ,okulların kendi salonlarında yapılmasını,bu alanda yaşanan kirliliğin önlenmesini, istiyorum.


Merve Umay
/\/\/\/\/\/\_ _ _ _________________
Mezun olmak üzere olduğum okulumda salon yoktu ve prova yapmakta çok zorlanıyorduk.Her okulda bir tiyatro salonu olsun ki hem tiyatroya ilgi artsın hemde tiyatroseverler rahat etsin...
Saygılar...

tıkla: tiyatrom